men veldig glad for å fotballdrakter komme bort med tre poeng

.
  1. harriett

.

Jason Dasey og PJ Roberts bryter ned det beste av 2019 Asian Cup kvalifiseringen, fremhevet av Indias vinner over Myanmar. Phil Younghusband nettet en to minutters første halvdel for å drive Filippinene til en 4-1 seier over 10-mann Nepal i Gruppe F av AFC Asiatiske Cup-kvalifiseringer på Rizal Memorial Stadium på juventus drakt kortermet tirsdag. Australskfødte Iain Ramsay og Javier Patino fikk også på scoringsbladet for å sikre Azkals en behagelig seier, noe som gir dem en midlertidig ledelse i gruppen som også inneholder Tadsjikistan og Jemen. Nepals vanskelige oppgave ble gjort enda vanskeligere da midtbanespiller Bikram Lama ble vist på et rødt kort i løpet av 13 minutter. Phil Younghusband savnet straffen, men skuddet stoppet ikke hjemmelaget. Filippinene, en gang regionale minnows, har forbedret seg enormt de siste årene, og er den mest rangerte sørøstasiatiske nasjonen på 137 på FIFA-listen. #ICYMI: Alle resultatene fra # ACQ2019 Final Round Matchday 1! #OAOG #Football chelsea drakt #Asia Tilstedeværelsen av mange blandede arvspillere har lagt til kvalitet og fysisk overlegenhet til sitt spill, og så kan 2019-utstillingsvinduet i De forente arabiske emirater se dette basketball-franske landet gjøre sin debut i Asias elite-turnering. 2016 AFF Suzuki Cup overraskende semifinalists Myanmar ble forelsket igjen etter at Sunil Chhetri er skadetid vinner ga India en 1-0 seier på Thuwunna stadion i Yangon. Bengaluru-angriperen avsluttet et blåsende motangrepflyt for sitt 53. internasjonale mål, og enda viktigere den øverste indiske sangen i Gruppe A av kvalifiseringene. 'Wasn' t en enkel kveld hvor vi har vært langt fra vårt beste og forlot det sent, men veldig glad for å fotballdrakter komme bort med tre poeng. Fortsett å støtte oss! 'Chettri postet på sin Twitter-konto etter seieren Talismans streik avsluttet også Indias 64-årers vente på en seier i Myanmar. Over i Dushanbe, Hassan Amin s screamer tjente Afghanistan et poeng mot Vietnam i Gruppe C. Nguyen Van Toan hadde ledet barcelona drakt barn Golden Stars ledelsen etter 62 minutter, men Afghanistans kaptein kom til redning med en minneverdig streik da begge parter delte spoils. De to toppnasjonene fra hver av de seks gruppene vil gjøre det til turneringen i De forente arabiske emirater i 2019.