straffesparket ble reddet chelsea drakt barn av Nigerias målvakt Dami Paul

real madrid drakt kortermet, chelsea drakt barn

.
  1. harriett

.

Godspower Igudia of Nigeria under FIFA Beach Soccer World Cup Bahamas 2017. Nigeria begynner sin søken etter en jomfru FIFA Beach Soccer World Cup på et dårlig notat, og mister real madrid drakt kortermet 12-6 til Italia. Til tross for ikke å ha de beste forberedelsene i uker og måneder som ledet opp til konkurransen, satte treneren Adamu Adamu 's lag en modig visning mot europeerne i de tidlige timene på fredag ​​på National Beach Soccer Arena, Nassau, Bahamas. Abu Azeez, Victor Tale, Godspower Igudia og Emeka Ogbonna er scorers for Nigeria, manchester united drakt barn mens Italia s Gabriele Gori var stjernen i showet med sine seks mål til hans navn. Super Sand Eagles startet både Igudia og Tale i den første perioden som slutter i 2-2 draw. Okemiri var gulkartet i første minutt av den andre perioden for en feil, men det resulterende straffesparket ble reddet chelsea drakt barn av Nigerias målvakt Dami Paul, som også lagde to briljante sparer før han innrømmet det tredje målet. Det var skadefare for Nigeria i det syvende minuttet av andre periode da kaptein Isiaka Olawale gikk ned og klemte på beina, men han klarte å se kampen ut. Neste opp for Nigeria blir Mexico på lørdag, mens fotballdrakter barn Italia står overfor Iran i andre runde av Gruppe B-kamper.

Edited by harriett - 6/6/2017, 13:47