sannsynlig å liverpool drakt barnfullføre som mestere

barcelona drakt barn, liverpool drakt kortermet

.
  1. harriett

.

Real Madrid-manager, Zinedine Zidane, dømmer at laget hans Terlena da det vunnet 2 mål fra Legia Warsaw. Kom til hovedkvarteret Legia Warszawa, Real Madrid må være fornøyd med resultatene av 3-3 serier på fjerde matchedag for Grupp H Champions League 2016-2017, torsdag morgen GMT. 'Jeg er ikke overrasket over løpet av kampen, barcelona drakt barn en merkelig kamp, ​​og vi ønsker ikke å forvente dette resultatet, både når det gjelder kamper og forestillinger,' sa Zidane. 'Når du har scoret to mål, bør du ikke miste tempoet i spillet. Det er det vi gjør så de kan score mål. Da blir spillet til slutt vanskelig. Dette er min feil, men til slutt er vi ikke Tapt og det er bra, fortsetter Zidane. Franskmannen har bedt laget sitt om å umiddelbart glemme resultatet. Selv om det er vanskelig, mener Zidane at laget hans fortsatt er sannsynlig å liverpool drakt barn fullføre som mestere i Gruppe H Champions League 2016/2017. 'Vi må glemme dette resultatet, og vi må fokusere på weekendspillet i La Liga, og det vil være vanskelig å avslutte som gruppevinner, men la oss se hva som foregår for oss, det er ikke et problem og Vi har fortsatt muligheten til å fullføre på toppen, sier Zidane. Spiller på den polske hærstadion, liverpool drakt kortermet Madrid startet umiddelbart etter første halvfløyte begynner. Los Blancos selv vinner to mål først gjennom et mål fra Gareth Bale i minutt 1 og Karim Benzema det 35. minutt. Heldigvis for El Real, 5 minutter før spredning, scoret Mateo Kovacic utliggeren i det 85. minutt og unngikk dem også fra nederlag. Med denne uavgjort, legger Madrid ned den andre posisjonen med en hakk 8 poeng. Mens motstanderen fortsatt er fiksert basert fotballdrakter barn på stillingene med bare 1 poeng.

Edited by harriett - 6/6/2017, 13:45