united drakt, manchester united drakt

.
  1. harriett

.

Chapecoense spillere feirer Reinaldo s mål i Copa Libertadores spillet mot Zulia. Chapecoense slo Zulia 2-1 i Copa Libertadores da den brasilianske klubben [b]united drakt[/b] deltok i en oversjøisk fixtur for første gang siden den ødeleggende flyulykken som drepte mesteparten av sitt lag. Bare seks av de 77 personer som reiste til Colombia overlevde tragedien i november, inkludert tre Chapecoense-spillere - målvakt Jackson Follmann, Neto og winger Alan Ruschel-forsvarer. I alt døde 19 spillere og 24 andre klubbmedlemmer da flyet styrtet ned i [b]fotball drakter[/b] et fjell i nærheten av byen Medellin. Laget hadde vært på vei for å delta i Copa Sudamerica-finalen - tittelen på konkurransen ble deretter tildelt dem etter hendelsen. På en følelsesmessig kveld i nord-øst Venezuela ble Neto og Ruschel navngitt i truppen, men fant ikke på seg. Reinaldo [b]manchester united drakt[/b] åpnet scoret og Luiz Antonio doblet ledelsen med 21 minutter igjen på Estadio Jose Encarnacion Pachencho Romero. Juan Arango trakk et mål tilbake ni minutter senere, men Chapecoense hevdet en historisk seier, litt over tre måneder siden katastrofen. Chapecoense trakk 2-2 [b]fotballdrakter[/b] mot brasilianske mestere Palmeiras i sin første kamp siden luftkatastrofen i januar.